6

Inloopavond op 23 november tussen 19:00 en 21:00 uur

t/m 30 december 2022

In vervolg op de inloopbijeenkomst van 19 april 2022 organiseren we een nieuwe inloopbijeenkomst over de nieuwe woonwijk ‘De Tuit’ (voorheen Varsseveld West). Doel van de bijeenkomst is om te laten zien hoe de hoofdstructuren uit het locatiepaspoort en een mogelijk woningbouwprogramma vertaald zijn in een voorlopig stedenbouwkundig plan. Dit is een tekening die de inrichting van het gebied weergeeft. Hierin hebben onderdelen als groen, parkeren, water, wegen en de kavels een plek gekregen. 

De bijeenkomst vindt plaats op: Woensdag 23 november 2022, inloop tussen 19.00 en 21.00 uur in het Borchuus, Kerkplein 3 in Varsseveld

Het betreft een inloopbijeenkomst. Dat betekent dat er geen agenda is, of presentaties worden gegeven. U kunt tussen 19:00 en 21:00 uur binnenlopen wanneer u dat wenst. Stedenbouwkundig adviesbureau SAB laat kaartmateriaal van het voorlopig stedenbouwkundig plan zien. U kunt met de adviseurs in gesprek gaan en uw vragen aan hen stellen. Daarnaast zijn er diverse medewerkers van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden. De plannen zijn in grote lijnen klaar, maar er kunnen nog kleine wijzigingen worden doorgevoerd.